Про те, як 14 лютого перетворити на чудовий свято, розповіли учасники шоу «Топ-модель по-українськи».

Міша Кухарчук: «Влаштуй тусовку з друзями»

– Для мене будь-яка дата – класний привід для зустрічі з близькими людьми. Влаштуй парне побачення або вечеря з друзями-парочками. Вам точно буде весело!

Сергій Стоун: «Пили подарунки своїми руками!»

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

– Я завжди намагаюся креативити і придумувати незвичайні подарунки. Чого і тобі раджу. Організуй дівчині квест по місту. Вручи конверт з посланням і за маршрутом, і нехай на кожній зупинці вона знаходить маленькі милі подарунки. Найкращий подарунок – зроблений своїми руками. Як-то я подарував дівчині сердечко, випиляний з каменю. Три години напилком працював! І вона це оцінила.

Самвел Туманян: «Здивуй її маму»

– Чесно кажучи, я ніколи раніше не святкував День святого Валентина. В цьому році я вперше відсвяткую 14 лютого. І вже придумав незвичайний сюрприз для своєї дівчини. Вона дуже любить свою маму, а мама, в свою чергу, дуже любить Олега Винника. І я постараюсь організувати їм зустріч.

Фізрук: «Збирайте гроші!»

- Чесно кажучи, я ненавиджу 14 лютого. Ще жодного разу у мене не виходило відсвяткувати його по-людськи. Ось уявіть. Пару років тому ми з дівчиною подарували один одному по панельці для телефону і пішли в центр Києва шукати заклад, де можна сісти. А всі нормальні (читай – дешеві) місця були зайняті. У підсумку ми зайшли в якесь дороге кафе, я витратив там купу грошей і сидів засмучений. Тому! Пацани, готуйтеся до Дня Валентина заздалегідь! Збирайте гроші.

Як повідомляв портал "Знай.uа" день святого Валентина для пар, які мають "усталені відносини" - чудовий шанс втілити в життя очікування партнера.