Американські онкологи розповіли, що симптоми раку нирок важко виявити на ранніх стадіях. Однак саме втрата апетиту може вказати на великі проблеми з цими органами. Тому, не варто ігнорувати таку, здавалося б, незначну проблему, як небажання їсти.

За словами лікарів, перші ознаки онкологічного захворювання нирок схожі на інфекції сечовивідних шляхів або камені в нирках. Тому буває дуже складно діагностувати саме онкологію. Рак може бути виявлено тільки під час спеціальних досліджень.

Однак існують деякі ознаки раку нирок, такі, як втрата апетиту. Інші ознаки раку нирки включають безпричинну втрату ваги, виявлення крові в сечі і сильну втому. Також кашель з кров'ю і постійний біль у нижній частині спини теж можуть бути ознаками раку нирок.

Тому фахівці закликають людей не ігнорувати ні один з цих симптомів і обов'язково звернутися до медиків зі своїми проблемами. Може саме своєчасне звернення до лікарів допоможе діагностувати смертельне захворювання на ранніх стадіях, що допоможе зберегти життя.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" писав прості поради, які допоможуть забути про застуду і грип.