В офіс колишнього президента США Барака Обами в Вашингтоні надійшов лист з білим порошком.

13 лютого до парламенту Великобританії в Вестмінстерському палаці і в офіс екс-президента США Барака Обами в окрузі Колумбія невідомі прислали конверти з білим порошком. Про це повідомляє Fox News.

Зазначається, що послання були схожі на те, що напередодні розкрила невістка американського президента Ванесса Трамп (лист було адресовано її чоловікові - Дональду Трампу-молодшому).

За даними поліції, конверт, надісланий до парламенту Британії, містив лише порошок. А в листі, адресованому Бараку Обамі була ще й записка з погрозами.

Поліції вдалося встановити, що конверт прийшов з Гонконгу.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Про те, чи перебував Обама в офісі під час доставки листа, не повідомляється.

Як повідомляв портал "Знай.ua", невістку американського президента Дональда Трампа Ванессу терміново госпіталізували після того, як вона відкрила конверт, в середині якого знаходився невідомий білий порошок.