У Тернополі шукають няню для собаки. За роботу господарі готові платити 250 доларів на місяць.

Оголошення розмістила користувачці Оксанка Оскар. "Для порядної і хорошою собаки Жужі потрібна порядна і добра няня на час відсутності господарів. Робота щоденна, з 9.00-16.00", - зазначено в повідомленні.

Обов'язки: дворазове вигул Жужі, харчування і щоденний душ, проводження з нею часу, відвідування ветлікаря.

Оплата - 250 доларів. На час відряджень господарів - потрібно жити з Жужею за окрему плату. "Тільки для Тернополя. Будь ласка, прохання людей не з Тернополя але не серйозних і безвідповідальних не турбувати", - йдеться в оголошенні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Крім того так - потрібно доглядати. Вчасно давати ліки відповідно до його ваги, а не просто їх дати, стежити за його станом, і людина, яка ніколи не мала тварин, може і не зрозуміти, що з твариною щось не так , і потрібно зреагувати і надати допомогу. По суті це 250-300 грн / день, я вважаю цілком нормальною оплатою. Зовсім небагато і в принципі не так мало ", - зазначила господиня.

Оголошення в соціальних мережах зібрало безліч коментарів. Деякі користувачі пропонували доглядати за Жужею безкоштовно.

Собака-няня

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в світі набирає популярність процедура клонування вимерлих тварин - спеціалізуються на цьому вчені з Південної Кореї. Господар померлої собаки, повинен направити зразок тканини улюбленця в лабораторію, коштує така процедура до 80 тисяч євро.