Український політв'язень Кремля Олег Сенцов вперше за півтора місяця подзвонив рідним із російської в'язниці в місті Лабитнангів.

Про це сестра Сенцова Наталія Каплан повідомила у Facebook.

За її словами, брат, як і раніше, відмовляється від побачень.

"Вперше з Лабитнанзі подзвонив Олег. Каже, що передача і гроші на рахунок поки не потрібні. Як і раніше, відмовляється від побачень. Сказав: "Я чекаю іншого", - написала Каплан.

Крім того, стало відомо, що під час трихвилинної телефонної розмови вона намагалася пояснити Сенцову, що він належить до політичних в'язнів, а не до полонених. Це означає, що процедура обміну полоненими, на жаль, до нього не може бути застосована. Однак, на її думку, брат досі цього не розуміє.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в Мережі з'явилося відеозвернення кандидата в президенти РФ Ксенії Собчак до влади з проханням звільнити політв'язня Олега Сенцова.