Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко видав розпорядження до 23 лютого забезпечити продуктовими наборами "ветеранів Великої Вітчизняної війни і конфлікту в Афганістані".

Як пишуть сепаратистські ЗМІ, з цього приводу навіть було видано окремий указ. При цьому текст сформульований унікально і смішно.

"З метою висловлення подяки ветеранам війни, увічнення пам'яті загиблих, збереження традицій розпоряджаюся: забезпечити продуктовими наборами до Дня захисника Вітчизни учасників бойових дій в період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років включаючи війну з Японією, учасників бойових дій в Афганістані та сім'ї загиблих в Афганістані воїнів-інтернаціоналістів", - пишуть сепаратисти.

Що коїться в окупованому Донецьку

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що 12 лютого бойовики "ДНР" відзначили в окупованому Донецьку соту річницю проголошення Донецько-Криворізької республіки.