Вчені з Бразилії відтворили зовнішність святого Валентина - покровителя всіх закоханих. Лик святого представили за допомогою технології 3D. Відкриття було зроблено експертом, що працює в Бразильської академії агиологии.

Зазначимо, що керівнику дослідження Хосе Луїсу Ліра не дозволили використовувати мощі святого, тому йому довелося використовувати фото черепа мученика.

Римський священик жив в III столітті. Зараз його останки спочивають у базиліці Санта-марія-ін-Космедін. Про життя святого відомо дуже мало.

Над цим проектом вчені працювали на протязі трьох місяців. Відомо, що священик носив червону туніку, згідно зі звичаями давніх часів. Червоний колір його одягу символізує мучеництво. Фахівці також зробили висновок, що загиблому європеоїдної раси було 55 років.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що архітектурний дизайнер із Лондона Мігель Болівар створив свою власну версію Камасутри.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще