Ліквідація начальника управління "народної міліції ЛНР" Олега Анащенка є частиною спецоперації Кремля, який прибирає непотрібних йому терористів.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк в Facebook. Він зазначив, що решту ватажків бойовиків чекає така ж доля.

Читайте також: Бойовики підтвердили смерть ватажка і назвали винних

Радник міністра розповів, що Кремль сам же породив їх, а тепер прибере як зайвих свідків. Шкіряк назвав останні події спецоперацією під кодовою назвою "Скажений ліфт". Ліквідований бойовик, за його словами, був "рідкісною сволотою".

"Отже, "Скажений ліфт" ГРУ-ФСБ летить постійно і набирає таких скажених обертів, що ого-го. Можна вже запускати тоталізатор і робити ставки): Who next?... Захарченко, Плотницький, Гіві, Гіркін... Who? Питання тільки часу і способу ліквідації", - заявив Шкіряк.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в центрі окупованого Луганська підірвали автомобіль, в салоні якого перебував ватажок "народної міліції ЛНР" Олег Анащенко.