У Києві, на перехресті Закревського та Маяковського, на території ярмарку, відбулася серйозна бійка із застосуванням зброї.

Як повідомляє прес-служба київської поліції, два екіпажі патруля були на місці події через п'ять хвилин після надходження інформації.

Як з'ясували оперативники, чоловік рухався по тротуару на автомобілі Toyota. Таким чином він об'їжджав ярмарок, щоб потрапити до себе додому. Іншого чоловіка, який йшов по тротуару, здалося, що Toyota мало не збив літнього чоловіка, і перегородив дорогу автомобілю.

Почалася словесна перепалка, після чого пішохід кинув крупою у водія і відірвав йому задній двірник. Між двома чоловіками почалася бійка. Коли їх разборонили, водій Toyota дістав пістолет і заслав патрон у патронник, у відповідь пішохід почав розмахувати палицею.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Бійка обійшлася без стрілянини. Від медичної допомоги обидва учасника конфлікту відмовилися.

Дивіться: Бійка на київській ярмарку

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, як колишній в'язень познущався з жінки.