У метро Нижнього Новогорода парочка зайнялася любов'ю прямо у вагоні. Молодих людей не збентежило наявність інших пасажирів у вагоні поїзда і на станціях метрополітену.

Один з пасажирів зняв на відео інтимну близькість і виклав у мережу, зазначивши, що інцидент стався 14 лютого - в День всіх закоханих. За час на ролику пара встигає поміняти кілька поз і проїхати пару зупинок метро. При цьому пасажири вагона намагаються не звертати уваги на дії молодих людей.

Оскільки в відео була цензура, деякі користувачі припустили, що насправді ніякої інтимної близькості не було, а була лише її імітація.

Свято в метро

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в тимчасово окупованому Луганську на День святого Валентина людям роздавали листівки із закликами дарувати своїм близьким "сталінтінкі і ленінтінкі" в честь дня визволення міста від нацистів в 1943 році.