За даними розвідки штабу Антитерористичної операції, 18 лютого поблизу передових позицій сил АТО на Світлодарскій дузі на власних мінно-вибухових загородженнях підірвалися двоє російських бойовиків так званої 7 окремої мотострілкової бригади незаконних збройних формувань. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Обидва бойовики виявилися громадянами Російської Федерації. Один з них – Любинов Володимир Володимирович, 1988 року народження, житель Краснодарського краю, загинув. Інший – Михайлов Сергій Валерійович, 1972 року народження, житель міста Астрахань, отримав мінно-вибухові поранення.

У штабі прогнозують, що проросійські медіа-ресурси спробують звинуватити сили АТО в порушенні мінських домовленостей і припишуть загибель і поранення бойовиків українським бійцям.

"Ще один факт російської присутності на Донбасі виявлено. Зараз з'ясовується інформація про приналежність бойовиків до регулярних військ Російської Федерації", - розповіли в штабі АТО.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадкове зникнення військового поставило на вуха весь Донбас. В зоні АТО в суботу, 17 лютого, виявлено відсутність військовослужбовця. Про це повідомляє прес-центр штабу. Там заявили, що зараз проводяться першочергові пошукові заходи.