Російські телеканали показали повну реконструкцію трагедії у небі біля Москви. Слідство крок за кроком відтворило аварію та падіння Ан-148, на борту якого загинула 71 людина, 11 лютого.

В сюжеті зазначають, що досвідчені пілоти, зазвичай не обговорюють дії загиблих колег, не розуміють, як екіпаж міг не зорієнтуватися.

Так, за даними слідства, проблеми з літаком сталися на висоті 1300 метрів. Два з трьох бортових приладів почали показувати цифри, що сильно відрізнялися, а третій зовсім перестав реагувати на зміну швидкості.

Розбіжності в показаннях росли, і автоматика двічі видавала команду "порівняти дані".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коли судно досягло висоти 2 кілометри, пілоти льотчики автопілот. На цій висоті політ тривав ще близько хвилини. І вже за мить літак почав стрімко йти вниз.

За 2 хвилини 11 секунд після злету з аеропорту "Домодєдово" в Москві повітряне судно "Саратовських авіаліній" упало на поле в районі селища Арагуново в Раменському районі.

Реконструкция крушения Ан-148

Реконструкция крушения Ан-148. Опытные летчики, обычно не обсуждающие действия погибших коллег, не понимают, как экипаж мог не сориентироваться: ntv.ru/novosti/1983146/

Posted by НТВ on Sunday, 18 February 2018

Як повідомляв портал "Знай.ua", співробітники Міждержавного авіаційного комітету РФ розповіли, про що говорили пілоти за лічені секунди до катастрофи Ан-148.