Чому коти муркочуть, шиплять і нявкають? Лайфхакер розповідає про особливості спілкування з пухнастими улюбленцями.

Після робочого дня ви приходите додому і починаєте розповідати своїй кішці про те, як погано вам в колективі. У відповідь на вашу тираду ви чуєте жалібне "мяу". Що це? Кішка вас пошкодувала або просто нагадала, що її потрібно погодувати?

Це відео допоможе вам розуміти свого пухнастого улюбленця:

Раніше повідомлялося, що однією з проблем, з якою стикаються люди, що вирішили завести домашніх тварин, це чистота в квартирі. На те, щоб привчити вихованця дисципліновано ходити в туалет, йде якийсь час. І за цей період квартира встигає наповнитися слідами життєдіяльності чотириногого вихованця. Тим не менш, останні дослідження демонструють, що собаки освоюють правила відвідування туалету швидше, ніж люди. Як повідомляють російські ЗМІ, це пов'язано з різницею в термінах життя людей і тварин.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Експерти заявили, що собаки швидше привчаються до туалету, ніж люди, з-за різниці термінів розвитку. Вони живуть набагато менше, а тому повинні напрацьовувати навички в більш прискореному режимі, а також на це впливає рефлекторна пам'ять в правій півкулі мозку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що ці тварини кусають болючіше за всіх у світі.