У Росії запрацював "Правжизнь Телеграм".

Як повідомляють російські ЗМІ, при реєстрації користувачам потрібно вибрати ім'я свого небесного покровителя. У додатку можна підписатися на офіційні канали храмів і створити загальний чат всіх прихожан храму.

За допомогою програми буде налагоджена оперативний зв'язок між віруючими і священиками. Останні "зможуть приймати прохання про молитовну допомогу від парафіян, оперативно отримувати прохання". Крім того, за допомогою програми можна збирати пожертви і організовувати волонтерів.

Читайте також: Telegram дозволив видаляти доставлені повідомлення

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в Росії співробітники спецслужб зламали месенджер Telegram. Після втручання ФСБ в роботу системи гарантії безпеки даних немає. Зокрема, такий вчинок пояснюють численними заявами про втручання в президентські вибори США з боку РФ.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще