В Мережі було опубліковано відео з китайським флагманським смартфоном Xiaomi Mi Mix 2S. Передбачається, що його офіційний анонс відбудеться під час виставки MWC 2018 в Барселоні. Про це пише Digit.

Ролик демонструє гаджет з його лицьової сторони і тільки нижню його частину. Судячи з витоками, "фронтальна камера розміститься у верхньому правому куті екрану.

Оцініть якість телефону на відео:

Очікується, що базові функції в смартфоні, як, наприклад, "додому" і "назад", будуть виконуватися з допомогою програмних клавіш знизу. Щодо характеристик відомо, що новинка повинна отримати екран з діагоналлю 6 дюймів і топовий Android-процесор Snapdragon 845. Об'єм оперативної пам'яті становить 8 ГБ, а вбудованої - 256 ГБ.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Также передбачається, що пристрій оснастять системою розпізнавання осіб.


Раніше повідомлялося, що бенчмарку AnTuTu показав, що новий флагман Xiaomi може виявитися могутніше iPhone X. Як з'ясувалося, це нова модель флагмана Xiaomi Mi Mix 2S, презентація якого повинна відбутися зовсім скоро.
Зазначимо, що апарат виявився більш ніж в два рази могутніше звичайного Mi Mix 2 і залишив далеко позаду останні смартфони від Apple. Про це повідомляє Телеграф.

Так, Xiaomi Mi Mix 2S на базі нового флагманського процесору Snapdragon 845 набрав у AnTuTu 270 461 бал. Якщо опублікований скріншот не є підробкою, то перед нами новий найпотужніший смартфон у світі.
Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що всього одне повідомлення зупинить ваш iPhone назавжди.