Верховна Рада України насамперед повинна розглянути законопроект про антикорупційний суд, внесений президентом Петром Порошенком. На цьому активно наполягають представники Міжнародного валютного фонду.

Про це йдеться в опублікованій доповіді Йоста Люнгмана - постпреда МВФ в Україні. Він розповів, що делегація в складі кількох експертів МВФ відвідала Київ у період з 12 по 16 лютого для обговорення деяких технічних аспектів, передбачених програмою реформ, виділивши "антикорупційний" законопроект.



"Зараз важливо, аби влада України забезпечила невідкладний розгляд, відповідно до парламентських процедур, законопроекту про антикорупційний суд", - підкреслив Люнгман.

Постійний представник також зазначив, що при розгляді зазначеного законопроекту парламент повинен врахувати всі поправки, необхідні для приведення остаточного тексту закону в повну відповідність з передбаченими програмою (фінансування від МВФ-ред.) зобов'язаннями та рекомендаціями Венеціанської комісії Ради Європи.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"
Показати ще


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що західні кредитори розповіли, що робити з багатомільйонними боргами.