Днями Солом'янський суд Києва ухвалив рішення відпустити на поруки мера Одеси Геннадія Труханова. "Під чесне слово" і свою відповідальність просто із зали засідань його віддали чинному народному депутату від БПП Дмитру Голубову.

Саме він свого часу був обраний до парламенту за мажоритарним округом №136 в Одеській області.

Але в суспільстві такий вирок викликав обурення: Труханов не просто повернувся на робоче місце, справа почала відверто затягувати. Викликає питання й особа депутата, на що звернув увагу у своєму Facebook юрист Михайло Шнайдер:

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Це не кримінальний авторитет, не злодій в законі! І навіть не звичайний бандит. Це народний депутат України, Дмитро Голубов! Той самий Голубов, який сьогодні взяв на поруки мера Одеси Геннадія Труханова. Як кажуть, зовнішній вигляд визначає зміст! Далі висновки робіть самі ...", - зазначив він.

Дивіться: суд на Трухановим: сутички та стрілянина

Як повідомляв портал "Знай.ua", десятки активістів зібралися на мітинг біля приміщення мерії в Одесі, де проходило засідання міської ради. Вони вимагають відставки підозрюваного у розтраті бюджетних коштів Геннадія Труханова. На Думській площі вже нарахували більше сотні людей.