24-річний півзахисник Владислав Калітвінцев, контракт якого належить "Динамо", став гравцем "Зорі" та прокоментував своє рішення перебратися до луганської команди.

"Зорю вибрав тому, що це сильна команда, перебуває на третьому місці, бере участь в єврокубках. Разом з амбітним та серйозним колективом ростеш і ти. Вважаю, що цей перехід - крок уперед в кар'єрі", - цитує футболіста офіційний сайт луганців.

Читайте також: Український футболіст влаштував масову бійку з болгарами (відео)

Калітвінцев зазначив, що мав пропозиції і від інших команд, але як тільки узгодив з командою Юрія Вернидуба усі формальності, одразу ж підписав угоду.

Зазначимо, що у цьому сезоні Владислав Калітвінцев відіграв 12 матчів у Прем'єр-лізі та відзначився двома результативними пасами. У турнірний таблиці "Зоря" йде третьою та відстає від "Динамо" на три бали.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Роман Зозуля прокоментував конфлікт з фанатами "Райо Вальєкано", через який він півроку не гратиме.