Тестування нової моделі капсул, які працюють навіть за умов рекордно низького тиску, представили розробники зі SpaceX.

Відповідний ролик опублікований на каналі компанії в YouTube.

На відео показано, як відбувається рух безпосереднього у тунелі Hyperloop, довжина якого складає близько 1,6 кілометра. Випробування організували у каліфорнійському місті Хоторне.

Читайте також: SpaceX похвалилася новою суперракетою (фото)

За словами авторів ідеї, ця ділянка створена із можливістю вантажних та пасажирських перевезень у практично екстремальних умовах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Слід зазначити, що спочатку проект Hyperloop був всього лише теоретичним планом, який вперше анонсував співзасновник фонду SpaceX Ілон Маск. Під час його створення інженери використали турбіни та магніти, за допомогою яких можна значно підвищити швидкість.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що фотографії із запуску новітньої ракети Falcon Heavy опублікували фахівці компанії SpaceX. Попередня вартість проекту коливається у межах 90 мільйонів доларів, хоча експерти стверджують, що це досить не значні кошти для такої розробки. Ракета створена для того, щоб зробити польоти на Марс та Місяць значно економнішими, ніж раніше.