Сьогодні вночі в місті Дніпро невідомий бігав голим по вулиці з холодною зброєю в руці, також він влаштував пожежу і пошкодив автомобілі.

За словами свідків, близько 3:40, оголений хлопець забіг на парковку і почав псувати автомобілі. Потім він забіг до будки охоронця стоянки, влаштував там пожежу, вибивав шибки і трощив речі. Про це передає "Інформатор".

Поліцію викликала продавчиня, яка працювала в цей час в кіоску неподалік. Вона ж і покликала на допомогу співробітників охоронної служби, які допомогли загасити пожежу.

"Спершу він бігав по вулиці, ще у футболці, нижній білизні і взутті, стукав до мене у вікно, просив впустити. Я, звичайно ж, не впустила його. Він втік у невідомому напрямку на кілька хвилин, а потім з'явився вже оголеним, в одних шкарпетках, і стукав мені у вікно якимось предметом, схожим на ніж", — повідомила жінка.

Охоронці розповідають, що їм довелося розбити вікно в будці, щоб загасити вогонь.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Він зачинився всередині, а там все в диму вже було. Ми розбили вікно і почали заливати в будку воду — так вдалося погасити пожежу", — повідомили охоронці.

За словами співробітника стоянки, в перший раз хлопець забіг на парковку, стукав до нього у вікно і просив впустити.

"Я його не пустив, але він потім повернувся через пару хвилин вже з ножем і почав дряпати автомобілі. Я відразу вибіг і почав кричати йому: "Що ж ти робиш?" Поки гнався за ним, він забіг до будки для охорони і закрився там", — сказав він.

Прибулі поліцейські затримали хулігана на місці. Розбиваючи вікна будки, він сильно пошкодив стеклами собі руку, тому на місце викликали "швидку допомогу". Медики госпіталізували порушника в лікарню.

Зараз причина неадекватної поведінки хлопця з'ясовується. На місце викликали слідчо-оперативну групу, яка встановить усі деталі інциденту.

Зазначимо, що вхід на парковку був відкритий, тому пройти на стоянку в цей час міг хто завгодно.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що 18 лютого в Києві на проспекті Героїв Сталінграду невідомі увірвалися і розгромили популярний гральний заклад "Золота підкова".