Фермер з Індії розповів, як захистити врожай від паразитів за допомогою плаката порноактриси.

Ченчу Редді зі штату Андхра-Прадеш вирощує капусту – звичайну і кольорову – на десяти акрах, і пояснює, що вона вічно привертає увагу інших жителів села і перехожих. Тому він встановив плакат колишньої порноактриси Санні Леоне в червоному купальнику з написом "Гей, не плач і не заздри мені", щоб "відвести пристріт". За словами фермера, тепер всі погляди приманює вона, і капуста може спокійно рости.

Раніше індієць використовував для тих же цілей потворні опудала з головами у вигляді тарілок з зображеннями демонів, але вони не працювали. Фермер заявив, що вірить у те, що постер має магічну силу, оскільки вперше за багато років у нього виросло багато овочів.

Редді не боїться, що хто-небудь попросить його зняти плакат: "Влада ніколи не приїжджають на наші поля, щоб дізнатися про наші проблеми. Та й чому б їм бути проти?".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Японії вирішили провести фестиваль випускають гази красивих дівчат. Дійство пройде в день Свята дівчаток. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів.