В даний час відсутні ознаки підготовки до наступу російсько-терористичних військ на Донбасі.

Як припустив координатор групи "Інформаційний супротив", експерт Центру військово-політичних досліджень Костянтин Машовець "відрядження" терористів "ДНР" в Росію за бронетехнікою може бути пов'язана з іншими причинами.

Також він розповів про те, що Росія надає "арміям" стару техніку, зняту з виробництва в РФ. Її використовують "на полігонах для бойової підготовки і для бойового злагодження".

Російська техніка часто виходить з ладу з багатьох причин: зокрема, через некваліфікованості особового складу. "Вони ж там понабирали незрозуміло кого", - зауважив Машовець.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Утилізація бойовиків Донбасу

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що російські офіцери, які приїхали воювати з українськими військами на Донбас, пиячили і привласнювали гроші місцевих бойовиків. Про це розповів 21-річний житель Горлівки, який в травні 2014 вступив до лав бойовиків ДНР.