Народний депутат від "Опоблоку" Євген Балицький розмістив в Мелітополі Запорізької області поздоровлення з 23 лютого.

На білбордах красується "З нашим святом" і зображення радянських солдатів на червоному тлі. Вказується, що таке вітання нардеп, як і в минулому році, розмістивши на білбордах, що належать заводам його сім'ї.

"У минулому році ситуація була аналогічною. З білборда зникли хіба що георгіївські стрічки і радянський орден. СБУ за цю витівку депутата ВР України карати не стало. Тому в цьому році він вирішив повторити трюк. Нагадаємо, раніше нардеп на центральних ЗМІ заявляв, що йому нічого не відомо про участь російських військ у військовому конфлікті на Донбасі ", - пишуть місцеві ЗМІ.

Варто зауважити, що в минулому році Балицький з цієї нагоди навіть СМС-розсилку організував.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Порошенко про 23 лютого

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що 19 лютого московський суд оштрафував на 10 тисяч рублів Віктора Пашина, який влаштував перформанс під назвою "Надувательство". Свою акцію Пашин провів в неділю 18 лютого біля стін головної будівлі ФСБ Росії.