Австралієць Марк Феннелл виявив, що в його будинку оселився величезний павук.

Він опублікував фотографію павука в твіттері, і в коментарях відразу почався колективний напад Арахнофобії.

Павук розміром з невелику кішку якимось чином проліз в будинок і мирно влаштувався на стіні, ніби очікуючи, поки хтось його погодує. Поруч з ним сховався павучок поменше, розміром з долоню.

При цьому діти Феннелл проявили дивовижне холоднокровність, що не втікши з дому в ту ж саму секунду, коли ця парочка впала їм у вічі. Можливо, вони просто перестали боятися павуків, помилувавшись на павукові лапки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Такий вид павуків називають мисливцями. При цьому вони досить корисні для будинку, оскільки ефективно справляються з тарганами і іншою живністю. Ще вони відомі своєю наполегливістю: якщо подібний павук зчепиться з потенційною жертвою, при спробах відчепити його він може бути агресивний.

Після павуків стало двоє.

Реакція користувачів мережі на таку живність була передбачувана.

Найбільші павуки

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відео Лероя Хортона залите на Facebook з "укусом" досить великого павука стало вірусним. Варто відзначити той факт, що герой відео не постраждав.