У мережі бурхливо розкритикували сукню Вікторії Боні, в якому вона була на врученні премії BAFTA в Лондоні. Користувачі соцмережі вважають, що відвертий наряд підкреслив усі недоліки фігури зірки.

Так, напередодні церемонії вручення премії BAFTA росіянка з'явилася на червоній доріжці в короткій срібній сукні. Відзначимо, що таким чином Вікторія порушила дрес-код, за яким на знак боротьби з гендерною нерівністю і харассментом майже всі знаменитості вибрали вбрання чорного кольору.

"Вчора на червоній доріжці BAFTA. У лондонському Альберт-Холі відбулася церемонія вручення "британського Оскара", - написала Боня в Instagram.

У свою чергу, багато підписників розкритикували колишню зірку "Дому-2".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Невже не видно, що сукня не підходить, живіт же висить", "Віка, плаття криве", "Застарою ти стала виглядати", "Сукню, м'яко кажучи, не дуже", - коментували наряд Боні юзери.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що Вікторія Боня кожен день балує своїх підписників в Instagram і ділиться відвертими знімками. Не став винятком і останній, на якому дівчина позує у відвертому вбранні і демонструє пишні форми.