У сучасному світі на політичній арені все більше молодих і привабливих політиків. Вони керують державами, приймають важливі політичні рішення і при цьому виглядають дуже харизматично і сексуально.

Про це повідомляє Cosmopolitan.

Прем'єр Канади Джастін Трюдо

Ти точно про нього чула і напевно знаєш, як він виглядає. Привабливий 46-річний прем'єр Канади дуже усміхнений і привітний. До того ж, Трюдо улюбленець преси та користувачів соціальних мереж. В молодості Джастін займався боксом і зараз теж у відмінній формі.

Президент Франції Еммануель Макрон

Макрон - наймолодший французький президент. Зараз йому 40 років. Він дуже амбітний, розумний, гарний собою і його обожнюють всі французькі жінки. І ми їх розуміємо!

Американський політичний діяч Аарон Шок

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Відомий в Америці політик, представник Республіканської партії. Шок був наймолодшим членом Конгресу США. Свою сексуальну орієнтацію він не коментує, але негласно вважається гей-іконою в США.

Шведський міністр Габріеле Вікстреме

32 річний політик займає пост міністра охорони здоров'я і спорту в Швеції. Деякі користувачі соцмереж вважають його найкрасивішим міністром у світі.

Шведський принц Карл Філіп

Син правлячого короля Карла XVI Густава і королеви Сільвії, але за правилами престолонаслідування - принц Карл Філіп 4-й в черзі. Він схожий на казкового персонажа з диснеївських фільмів, але, на жаль, Карл Філіп уже одружений.

Джозеф Кеннеді-третій

Рудий хлопець з політичного клану Кеннеді. Молодий і ефектний демократ, який підкорює політичний Олімп США.

У сучасному світі на політичній арені все більше молодих і привабливих політиків. Вони керують державами, приймають важливі політичні рішення і при цьому виглядають дуже харизматично і сексуально.

Канцлер Австрії Себастьян Курц

Себастьян наймолодший в світі міністр закордонних справ, а з грудня 2017 року ще і федеральний канцлер Австрії. Всього за кілька років він зробив запаморочливу кар'єру в політиці. У 17 років Себастьян став членом молодіжного крила консервативної Народної партії, незабаром очоливши його. У нього є дівчина, але він поки не поспішає робити їй пропозицію.

Джастін Трюдо випадково потрапив на святкування випускного.
Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що улюблений політик жінок привітав православних з Різдвом.