Багато сучасних жінок відкладають народження дітей на потім і лише у зрілому віці пізнають щастя материнства. Ця тенденція дуже розповсюджена серед знаменитостей, які у 20-30 років не можуть собі дозволити піти в декретну відпустку.

Але не лише знамениті жінки зважуються на такий важливий крок у зрілому віці. Є серед зірок і немало татусів, які вирішили ними стати вже у поважних роках.

І хоча сьогоднішнє суспільство в більшості своїй ще не готове до таких змін і часто називає дивними людей, які наважуються завести дитину після 50 років, - будь то перший або десятий малюк, зіркові татусі і мамусі доводять, що ніколи не пізно відчути радість батьківства.

Сlutch підготував для вас топ-9 яскравих зірок, які стали батьками після 50:

Олена Малікова стала мамою у віці 55 років



Роберт Де Ніро став батьком у віці 72 років


Ольга Слуцкер стала мамою у віці 50 років


Пол Маккартні став батьком у віці 73 років


Мел Гібсон став батьком у віці 60 років


Інгеборга Дапкунайте стала мамою у віці 53 років


Майкл Дуглас став батьком у віці 71 року


Алла Пугачова стала мамою у віці 64 років


Клінт Іствуд став батьком у віці 85 років

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", 50-річна жінка стала сурогатною матір'ю для дитини свого сина.