Вбитий товаришами по службі в АТО морський піхотинець Артем Жовтобрюх сам рвався на війну. Про це розповів його друг Назар Гопонюк, - пише "Обозреватель"

За словами Назара, вони з Артемом не раз розмовляли на тему війни.

«Здається, Артем поїхав не за призовом, а добровольцем. Я його відмовляв багато разів, тому що вважав, що він занадто молодий, але він дуже хотів захищати країну. Я йому багато разів говорив, що це не комп'ютерні ігри, що там вбивають. Ми гуляли в Черкасах і спілкувалися на цю тему. Так що я не особливо радів, що він туди поїхав", — розповів Гопонюк.

За словами товариша, загиблий був дуже життєрадісним, товариським і компанійським хлопцем. Завжди приходив на виручку.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Ми чудово проводили час. Артем був відмінним другом», — додав Назар Гопонюк.

Як відомо, 14 лютого в зоні проведення АТО трагічно загинули військовослужбовці окремої 36-ї бригади морської піхоти МС ЗС України. Товариші намагалися приховати злочин і підірвати тіла. У прес-службі штабу АТО повідомили, що, за попередньою інформацією, тіла морських піхотинців були виявлені в будинку, в якому вони тимчасово проживали.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про страшну статистику самогубств на війні.