У Броварах, що поблизу столиці, працівники ДБНС врятували малолітніх дітей, яких батько майже годину водив по краю даху. Як повідомили у відомстві, інцидент стався ввечері – на даху двоповерхової будівлі лікарні перехожі помітили двох дітей і чоловіка. Вони перебували на даху тривалий час і не хотіли злазити.

Прибувши на місце події рятувальники встановили, що чоловік 1972 року народження заліз на дах будівлі дитячої лікарні разом з близнюками 2014 року народження. За словами охорони дитячої лікарні, яка вже знаходилася на даху, тримаючи чоловіка за руки, було встановлено, що цей чоловік з невідомих причин заліз на дах будівлі і тримаючи дітей за руки ставив їх на край даху.

На місце були викликані підрозділ поліції і приватна служба охорони. Швидкими і правильними діями рятувальників було встановлено автодрабину і врятований чоловік і двоє хлопчиків. Для недопущення виникнення ще однієї небезпечної ситуації дорослого вмовили пройти разом з дітьми у приймальний покій лікарні для обстеження.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

При обстеженні медпрацівниками дітей – Ярослава та Іллі – було встановлено, що вони були мокрі, голодні і дуже змерзли. Працівниками Броварській дитячої лікарні надали допомогу дітям, а з батьком працювали співробітники національної поліції.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", вчені розповіли про вплив соцмереж на дітей.