Цинічний коментар під матеріалом "Федеральний координатор Відкритої Росії Кара-Мурза госпіталізований", посилання на який було опубліковане у Facebook, залишив журналіст прокремлівського каналу "Росія-1" Олександр Рогаткін.

"Знову глід?", – написав він.

У відповідь на цей прояв абсолютної неповаги до людини, яка зараз знаходиться між життям і смертю відповів журналіст, заступник генерального директора першого кримськотатарського телеканалу ATR Артур Муждабаєв.

Читайте також: Автор скандального фільму про Кадирова потрапив до реанімації

"Олександр Рогаткін повністю втратив людську подобу, глумиться над Володимиром Кара-Мурза, що знаходяться між життям і смертю. Пропагандист-людожер не перебуває під санкціями, в перервах між зйомками на Донбасі відпочиває в Європейському Союзі", – емоційно заявив він на своїй сторінці в соцмережі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як відомо, Кара-Мурза був повторно госпіталізований 2 лютого в одну з московських лікарень з симптомами тяжкого отруєння. Уперше він потрапив з аналогічними діагнозм до медиків 26 травня 2015 року і тривалий час лікувався та проходив реабілітацію.

Нині його стан лікарі оцінюють як важкий і констатують значне перевищення концентрації тяжких металів в організмі.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, що найближчий соратник українського президента, народний депутат "Блоку Петра Порошенка" Ігор Кононенко лікується від отруєння ртуттю.