У Києві в Шевченківському районі нахабному герою парковки зробили "тюнінг". Автівку розмалювали фалічними символами та "прикрасили" прокладками та презервативами.

Про це пише "ХК" на каналі Telegram.

"Х…і декорації для х….о коханця на Лабораторній. Незрозуміло, чи то "рашен Брайд" образилася на іноземця, то чи іноземка на нашого, то чи ми такі європейці, що вже хуліганим по-англійськи", - коментують автори посту.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Красномовними знімками поділились і на сторінці dtp.kiev.uа в Facebook.

"Друзі, паркуйте свій автомобіль правильно. Не виняток, що отримаєте ось такий "подаруночок", - прокоментували в соцмережі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "інвалід" залишив свій Porsche на парковці в Києві "за всіма канонами жлобства". Киянин припаркував свого залізного коня на місці для людей із обмеженими можливостями.