Відома Настя Рибка, яка стала фігуранткою секс-скандалу за участю російського олігарха Олега Дерипаски, відповідає загальним стандартам привабливості" жінки. Таку думку висловив психотерапевт, сімейний психолог, сексопатолог Олександр Коломійчук, - пише "Обозреватель".

"Тут немає ніякого феномену. З моєї точки зору, тут немає нічого, чому варто було б дивуватися. Просто вона відповідає загальним стандартам привабливості" – молодість, фігура, зовнішність.

Також за словами експерта, у неї є якісь "професійні" якості, у тому числі відкритість, техніка сексу, вміння спілкуватися з клієнтом, впевненість в своїй привабливості – це дуже важливий момент, - підкреслив Олександр Коломійчук.

Він визнав, що олігарх, якому не чуже ніщо людське, міг захопитися привабливою дівчиною, закохатися і навіть "пережити якісь романтичні моменти" – "в цьому немає нічого дивного".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

У той же час сексолог звернув увагу на фактор популярності в сексуальній привабливості жінки.

"Чоловіків не привертають невідомі дівчата – представники сильної статі реагують на особистості. Саме тому так популярні не просто фотографії голих дівчат, а фото популярних актрис або фотомоделей. Після того, як її ім'я стало відомим, коли Рибка стала Рибкою, вона почала викликати більший інтерес у чоловіків", - сказав він.

Тепер, коли Рибка як особистість представляє інтерес, чоловіки шукають її в пошукових системах.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Настю Рибку змусили замовкнути.