Відома латиноамериканска телеведуча 24-річна Соло Перез вирішила застрахувати пишні сідниці на 107 тисяч доларів (майже 3 мільйони гривень).

Дівчина з'являється у випусках прогнозу погоди на аргентинському телеканалі TyC Sports. За словами журналістів, її ефіри настільки популярні серед глядачів, що деякі з них навіть спізнюються на роботу, прикувавши погляди до телевізора. Про це пишуть на The Sun.

Треба сказати, що популярна Соло Перез не тільки в своїх програмах на телебаченні, а також у соціальних мережах. Пости телеведучої, в середньому збирають по 200 тисяч лайків, а сумарна кількість передплатників налічує 2,5 мільйона.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

І це не дивно, адже Перез регулярно підігріває до себе інтерес фоловерів пікантними знімками.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", старша сестра втерла ніс Кім Кардашьян. Кортні порадувала своїх шанувальників серією гарячих фотографій в пляжному стилі. Фолловери засипали модель компліментами і особливо відзначили її апетитні форми.