Масштабна аварія у Києві заблокувала рух на трамвайних шляхах та дорогах біля площі Перемоги.

Про це повідомляє "Київ.Оперативний".

Поблизу ТРЦ "Україна" зіткнулися Fiat Doblo і трамвай № 18. В результаті аварії від ТРЦ і по бульвару Шевченка утворилася пробка. Машини їдуть зі швидкістю 5 км/год.



Нагадаємо, під Києвом на Гостомельській трасі вантажівка влетіла у популярний ресторан. водій вантажівки MAN відволікся на декілька секунд і не помітив, що тягач, який їхав перед ним, зупинився на червоне світло. Як результат, розтрощена кабіна авто та знесена стіна. На щастя ніхто з відвідувачів та персоналу закладу не постраждав.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві на бульварі Перова сталась моторошна ДТП, в якому автівка перетворило на купу металобрухту, і в результаті лобового зіткнення постраждали обидва водії. Для одного з них зіткнення стало смертельним.