Український телевізійний журналіст Роман Вінтонів, відомий під псевдонімом Майкл Щур, вважає, що надзвичайно низький рейтинг популярності колишнього прем'єр-міністра України, лідера політичної партії "Народний фронт" Арсенія Яценика може підвищити тільки зміна статі. Про це він заявив на своєму каналі "Телебачення Торонто" в YouTube.

"Українська "зірка" вже 2 роки перебуває в пошуку самого себе і втраченої популярності. Арсеній Яценюк — вічно молодий, перспективний політик, а рейтинг нижчий, ніж IQ у виборців Вадима Рабиновича. За останніми даними, всього 1%. 1% — це добре, якщо ти знежирене молоко, але Яценюк — політик. Невже не можна нічого з цим зробити?" — міркує журналіст.

Рейтинг недовіри серед українських політиків очолив Арсеній Яценюк. Баланс довіри-недовіри Яценюка становить -81%.

"Арсеній Петрович, може настав час для координальных змін? Візьміть у колег з шоу-бізнесу кілька уроків як успішно "перезавантажувати" кар'єру. Так що, пан Яценюк, настав час для більш радикальних кроків. Висновок очевидний — для реабілітації кар'єри Яценюку необхідно стати першим українським політиком-трансгендером. Перетворення в трансгендера відразу піднесе його на політичний Олімп", - заявляє журналіст.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у відношенні секретаря РНБО Олександра Турчинова та екс-прем'єр-міністра Арсенія Яценюка можна порушувати кримінальні справи.