За підозрою в організації вибуху біля каналу "Еспресо" у жовтні 2017 року, де загинуло двоє осіб, вже затримали кількох фігурантів справи.

Про це розповів нарордний депутат Ігор Мосійчук.

"Мені відомо, що є затримані особи, які організували вибух. Частина з них на окупованій території, один в Ічкерії, інші під контролем правоохоронних органів", - зазначив він в коментарі "УП", додавши, що навіть володіє контактними даними затриманих.

За словами політика, один із зловмисників приїхав до столиці із тимчасово окупованої території, але звідки саме – не уточнив.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Два дні тому я спілкувався зі слідчим, і він мені сказав, що готується вручення підозри, це буде зроблено найближчим часом. Я так розумію, що підозри вручать також і заочно. Виконавці теракту знаходились на постійному зв’язку з абонентом в РФ. Встановити особу цього абонента зараз неможливо. Є всі обґрунтовані підозри, що це міг бути офіцер спецслужб РФ. Бо в Росії телефонні картки продаються за документами, а виявилося, що особа була, а насправді її нема. Тобто документи були підставні", - підкреслив Мосійчук.

Адвокат депутата вже готує клопотання щодо арешту майна підозрюваний, але до офіційного оголошення висновків слідчих, документ недійсний.

Дивіться: Замах на Мосійчука у Києві

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі оприлюднили кадри з місця вибуху, під час якого постраждав Мосійчук.