За добу 5 лютого було зафіксовано 94 обстріли російських бойовиків на окупованій території України.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО в Facebook.

Загинули п'ятеро українських військових, ще один отримав поранення. Під обстріл бойовиків з артилерії 152 і 122 міліметрів у Маріупольському напрямку потрапили Бердянськ, Лебединське і Талаківка. З мінометів палили по Троїцькому, Красногорівці, Павлополю, Мар'їнці, Водяному, Широкиному і Гнутовому. З гранатометів обстріляли Красногорівку, Мар'їнку, Лебединське, Новотроїцьке. Снайпер вів вогонь по Гнутовому і Павлополю. БМП і танк - по Широкиному і Красногорівці.

Читайте також: Школи в Авдіївці відновлять роботу

"На Луганському напрямку загарбники з мінометів обстріляли Катеринівку, Попасну, Новозванівку. З гранатометів та стрілецької зброї – Кримське, Новоолександрівку, Троїцьке. По Кримському та Жовтому вогонь вели снайпери противника", - написали в прес-центрі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також бойовики стріляли в Донецькому напрямку з танків, мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", згідно з останніми даними, агресор стріляв по українських позиціях 40 разів.