На стадіоні "NRG-Стедіум" міста Х'юстон, штат Техас, відбувся фінальний матч NFL (Супербоул) між "Нью-Інгленд Петріотс" та "Атланта Фалконс". У драматичному матчі перемогу здобула команда з Массачусетсу.

Цей матч визнали одним з найвидовищніших за усю історію змагань, адже "Петріотс", поступаючись з рахунком 3:28, вирвали перемогу 34:28. Нагороду найціннішого гравця поєдинку отримав Том Бреді. Ця перемога стала п'ятою в історії "Нью-Інгленд Петріотс".

Читайте також: Головна зірка мадридського Реала відзначає День народження

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На стадіоні зібралися понад 70 тисяч глядачів. Окрім спортивної події, вони побачили трейлери нових фільмів та інші шоу від організаторів. У перерві неймовірний виступ подарувала співачка Леді Гага.

Права на трансляцію Супербоулу обходяться американським телеканалам у понад 700 млн доларів. Ці гроші відбиваються завдяки рекламним роликам. Аудиторія фінального матчу з американського футболу перевершує кількість глядачів церемонії вручення "Оскара".

Як повідомляв портал "Знай.ua", збірна Камеруну з футболу стала тріумфатором Кубку африканських націй, здолавши Єгипет у фіналі.