Виявилося, що iPhone X для американської компанії Аpple далеко не межа, адже в 2018 році вона презентує одразу три нові моделі iPhone. Зазначимо, що кожна з них отримає функцію розпізнавання осіб і безрамковий дисплей.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела в компанії.

Як стало відомо, один з нових айфонів стане найбільшим смартфоном в історії Apple, отримає екран розміром 6,5 дюймів (у iPhone X - 5,8 дюймів) і збереже всі функції чинного флагмана.

На жаль, про другому смартфону відомо набагато менше - лише те, що він буде того ж розміру, що і iPhone X.

Але є чудова новина - третя модель в лінійці нових девайсів Apple виявиться найдешевою, однак зможе зберегти частину переваг яблучного флагману.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що продажі iPhone X у всьому світі стартували 3 листопада. У той же час до кінця 2017 Apple вдалося продати всього 77,3 млн нових айфонів. Це означає, що компанія не змогла досягти цільового показника в 80 млн примірників.

Багатьох потенційних покупців відлякувала вартість пристрою в 1000 доларів, тому в цьому році Apple збирається випустити модель "для всіх". Її вартість не уточнюється. Як буде називатися нова лінійка смартфонів також невідомо.

"Це дуже важливо. Коли у вас є вимірні оновлення в розмірі екрану, люди йдуть міняти свій телефон натовпами. Ми бачили це з iPhone 6, і ми думаємо, що це схоже на аналогічний крок", - говорить Джин Мюнстер, співзасновник Loup Ventures і постійний спостерігач Apple.

За традицією всі три моделі надійдуть у продаж восени. При цьому джерела в компанії попереджають, що плани Apple ще можуть змінитися.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що ізраїльська компанія Cellebrite заявила, що зуміла зламати останню операційну систему Apple iOS 11 і флагманський смартфон компанії iPhone X, випущені у вересні 2017 року.

На сайті компанії-розробника програмного забезпечення повідомляється, що сервіси Cellebrite здатні розблокувати і отримати інформацію з будь-якої моделі iPhone і iPad, що працює на операційних системах від iOS 5 до iOS 11.