У США ознайомилися із заявою президента Росії Володимира Путіна про нібито наявність у Росії зброї, здатного гарантовано долати систему протиракетної оборони.

В ході прес-конференції прес-секретар Пентагону Дейна Уайт, зазначила, що Пентагон готовий до викликів.

"Нас не здивувала заява Путіна і народ США повинен знати, що ми абсолютно готові", - відповіла прес-секретар Міноборони. При цьому вона відкинула слова Путіна про те, що система ПРО США і НАТО наближається до кордонів Росії, спрямована проти цієї країни, але зазначила, що США впевнені в здатності захистити себе при будь-яких умовах.

"У Росії прекрасно знають, що ПРО спрямована не на них. Нам необхідно гарантувати наявність дієвого фактора ядерного стримування і ми впевнені, що ми готові захистити цю націю за будь-яких обставин", - сказала Уайт.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін в зверненні до Федеральних зборів розповів про новітній озброєнні Росії: це стратегічний ракетний комплекс "Сармат", крилата ракета необмеженої дальності, підводний безпілотник, авіаційний ракетний комплекс "Кинджал", гіперзвукової ракетний комплекс з планованим крилатим блоком і бойова лазверная установка.

Путін хвалиться зброєю

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Росіяни - заможні люди", - цю вигадану Кремлем тезу вирішив черговий раз озвучити на своїй прес-конференції президент РФ Володимир Путін. І поки населення бідніє, а російські глибинки нагадують відсталі від цивілізації місця без води і газопроводу, дорогу чистять тільки до прибуття "господаря", влада вважає інакше.