Представники Facebook повідомили про початок боротьби із недостовірними новинами у соціальній мережі у Франції з нагоди президентських виборів, які відбудуться навесні.

За інформацією Reuters, сьогодні у компанії презентували алгоритм, завдяки якому проходитиме модерація повідомлень. Новини оцінюватимуть користувачі, а також представники сторонніх компаній та ЗМІ, на кшталт новинного агентства AFP, телеканалу BFM TV та газет Express та Monde.

Читайте також: Дрони замінили інспекторів на вантажних суднах

Активну боротьбу із фейками Facebook розпочав після звинувачень з приводу розповсюдження недостовірних новин під час виборів президента США, що нібито посприяло перемозі Дональда Трампа.

Представники соцмережі заявили про початок антифейкової кампанії на президентських виборах у Франці та виборах канцлера у Німеччині.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вибори президента Франції пройдуть у два тури 23 квітня та 7 травня 2017 року.

Як повідомляв портал "Знай.ua", найбільші ІТ-корпорації звернулись до Трампа з проханням скасувати антимігрантський указ.