Зірка телепроекту "Дом-2", співачка Ольга Бузова, концерт якої раніше скасували в одному з російських міст, назвавши її творчість "приниженням культури", показала шанувальникам чергове провокаційне фото. Знімок у відвертому вбранні співачка опублікувала в своєму Instagram.

На фотографії Ольга Бузова зображена у напівпрозорому боді, яке відкриває її пікантну частину тіла. Цікаво, що співачка сфотографувалася в не зовсім вдалій позі, що обурило її фоловерів.
Знімок з оголеною "п'ятою точкою" артистки розкритикували її підписники, порівнявши позу Ольги з "походом в туалет".

Однак, незважаючи на осуд з боку шанувальників, менш ніж за добу фотографія набрала майже 400 тисяч лайків.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, скандальна російська зірка телешоу Ольга Бузова похвалилась черговим зафотошопленим фотосетом.

На сторінці в Instagram знаменитість опублікувала серію голих знімків, зроблені для журналу реаліті-шоу "Дом-2". На фото Бузова постала в чому мати народила, "прикривши" з блиском фотошопу лише яскравими стразами. На відміну від Ольги Бузової, за якої в соцмережі стежать понад 12 мільйонів користувачів, сторінка журналу свого мільйона ще не зібрала. Знімки скандальної ведучої оцінили лайками без малого 4 тисячі фоловерів, вказавши, що деякі моменти збентежили їх.

"Професійний макіяж + фотошоп і навіть баба яга перетвориться в Олену прекрасну", - з іронією зазначили в коментарях.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", російська телеведуча та співачка Ольга Бузова повідомила, що один з учасників телепередачі Comedy Club публічно назвав її повією, а її фанатів - мерзотами. Співачка збирається подати на кривдника до суду. Про це Бузова повідомила в своєму Instagram.

"Сьогодні один "нечоловік", з яким ми працюємо на одному каналі, дозволив публічно мене образити. На жаль, ті, кого я вважала своїми друзями з "камеді", ніяк не вплинули на цю ситуацію. Тому я буду вирішувати це через суд. Називати мене шльондрою і ображати моїх шанувальників, називаючи їх мерзотами і собаками, я не дозволю нікому", - написала Бузова.