Гігантські трикутні непізнані об'єкти були помічені на супутнику нашої планети Місяці. Уфологи вважають, що супутник Землі фактично є позаземної базою прибульців.

Теоретики змови були приголомшені, коли «астрономи-любителі» помітили те, що, на їх думку, є явним свідченням того, що НЛО ковзає по місячній поверхні. Віртуальний уфолог, який у мережі представлений під нікнеймом "secureteam10" нітрохи не сумнівається, що на знімку справжній інопланетний корабель.

«Це зображення було надіслано мені не тільки астрономом-любителем, але і хлопцем, який був генеральним директором корпоративного реактивного флоту в Техасі», - заявив secureteam10.

За його словами, цей НЛО було видно як мінімум шість секунд на невеликій частині поверхні Місяця.

«Кінець вже близько, люди цього заслуговують. Це дозволить дикій природі процвітати, як і повинно. Людська раса занадто руйнівна, щоб вижити», - вважає один з підписників уфолога secureteam10.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Однак деякі з користувачів не були настільки переконані у достовірності побаченого, приймаючи об'єкт за гру тіней.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", уфологи виявили таємні бази прибульців. Відомі уфологи показали відео, в якому за допомогою Google Maps виявили секретні бази інопланетян.

Нагадаємо, один з головних мисливців за НЛО Скотт Уорінг заявив, що інопланетяни 20 років працюють на Землі в підпіллі і співпрацюють з британськими військовими. Уфолог стверджує, що приховані підземні бази були розроблені спеціально, щоб приховувати факт контакту з НЛО. Нагадаємо, що раніше уфологи неодноразово говорили про те, що в США є приховані підпільні бази, де інопланетні гуманоїди проводили реорганізацію ВПС США по технології літаючих тарілок.

За даними Уоринга, американський MUFON, найбільша в світі організація, що займається дослідженням НЛО, зберігає глобальну базу даних про співробітництво з прибульцями. Виходить, що таємницю НЛО зберігають не тільки уряд США, але і Великобританії.