Ласий до пліток зірковий бомонд Росії вже давно звернув увагу на занадто кардинальні зміни у зовнішності Алли Пугачової. Подейкували навіть, що примадонна все ж таки зробила пластичну операцію не так давно, але чомусь від усіх це приховує.

На захист матері вирішила виступити Крістіна Орбакайте, аби точно розвіяти чутки про хворобу та "експерименти під скальпелем". За словами співачки, Пугачова себе добре почуває і їй точно нічого не загрожує, тому просить припинити зайвий раз згадувати цю тему:

"Мама себе прекрасно почуває. Ми тільки днями вдома разом проводили вікенд. Раніше ми ходили по Москві: всім перехожим дарували жовті квіти. А потім осідали в якомусь затишному містечку. Зараз все змінилося. Тепер для нас кожен раз сюрприз, де будемо святкувати. Іноді відзначаємо в будинку, іноді - в ресторані. Тон задається буквально за день до дати і відмовлятися від своєї традиції мама не буде ", - заявила Орбакайте.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Цікаво, що артистка почала дивувати своїм виглядом на початку цього року: в лютому вона настільки схудла і була виснаженою, що користувачі завалили питаннями про причини. Але припущення щодо пластичних операцій колись стосувалися і самої Орбакайте, яка так захищає матір тепер.

На її обличчі помітили надмірну виразність вилиць – таке трапляється у двох випадках: або жінка дотримується жорсткої дієти, або все ж скористалася послугами вправного хірурга. Та все це залишилося тільки здогадками, про які співачка більше не згадує.

Втім, зовсім скоро вона випускає нову лінію взуття, аби показати всім, що активно займається не тільки сценічною діяльністю.

Справедливості заради варто сказати, що такі босоніжки могли б отримати популярність десь у 80-х, але навряд чи зараз. Модницям вони не сподобалися, Пугачовій почали закидувати відсутність почуття стилю.

Дивіться: діти Пугачової та Галкіна

Як повідомляв портал "Знай.ua", російська співачка Алла Пугачова виклала селфі, на якому вона без макіяжу. У Instagram вона попросила фанатів не судити строго її зовнішній вигляд, оскільки в квітні їй буде 69 років.