Чутки про другу вагітність Світлани Лободи ходять вже давно. Тепер ця інформація, ніби як, знайшла підтвердження – зараз вона перебуває на сьомому місяці вагітності. Порталу SUPER вдалося з'ясувати, що батьком майбутнього малюка є світова знаменитість – лідер культової групи Rammstein Тілль Ліндеманн.

Про їх близькі відносини вже писали в засобах масової інформації в липні минулого року, коли Ліндеманн активно залицявся до Світлани на музичному фестивалі "ЖАРА" в Баку. На вечірках вони сиділи разом і музикант, не соромлячись камер, цілував і обіймав зірку.

Як виявилося, легкий літній флірт отримав продовження – після поїздки в Баку Світлана і Тілль продовжили зустрічатися, але вже таємно від усіх. А останнім часом найбільш допитливі фанати помітили зміни у зовнішньому вигляді Лободи – її округлі форми. Шанувальники помітили, що останнім часом в соціальних мережах Світлани рідко з'являються знімки в повний зріст. Більш того, відверті наряди змінили сукні вільного крою.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

З обізнаних джерел порталу SUPER стало відомо, що дитина має з'явитися на світ в кінці травня цього року, а Лобода вирішила народжувати в Лос-Анджелесі, куди незабаром вирушає, щоб в спокої і безтурботності провести останні місяці вагітності. До речі, всі натяки на близький зв'язок з німецьким музикантом артистка в розмовах з журналістами заперечує.

Зазначимо, що Світлані Лободі, яка в минулому році стала "Співачкою року" в РФ і є абсолютною рекордсменкою по всіляких музичних нагород в Росії, зараз 35 років, у неї вже є дочка – 6-річна Єва. Що стосується Тілля Ліндеманна, то йому 57 років, він тричі був одружений і має двох дорослих дочок. Останній його роман з німецькою актрисою Софією Томаллою закінчився розривом. Зараз і Тілль і Світлана офіційно вільні, але після цієї сенсаційної новини, до особистого життя пари без сумнівів буде прикута увага ЗМІ всього світу.

Светлана Лобода беременна от солиста Rammstein Тилля Линдеманна

⚡ Светлана Лобода ждёт ребёнка от солиста Rammstein Певица Светлана Лобода станет мамой во второй раз — сейчас она находится на седьмом месяце беременности. Порталу SUPER удалось выяснить, что отцом будущего малыша является мировая знаменитость — лидер культовой группы Rammstein Тилль Линдеманн. Об их близких отношениях уже писали в СМИ в июле прошлого года, когда Линдеманн активно ухаживал за Светланой на музыкальном фестивале "ЖАРА" в Баку. На вечеринках они сидели вместе и музыкант, не стесняясь камер, целовал и обнимал российскую звезду. Как оказалось, легкий летний флирт получил продолжение — после поездки в Баку Светлана и Тилль продолжили встречаться, но уже в тайне от всех. А в последнее время самые дотошные фанаты заметили изменения во внешнем облике Лободы — ее округлившиеся формы. Из осведомленных источников SUPER стало известно, что ребенок должен появиться на свет в конце мая этого года, а рожать Лобода решила в Лос-Анджелесе, куда в скором времени отправляется, чтоб в спокойствии и безмятежности провести оставшиеся месяцы беременности. К слову, все намеки на близкую связь с немецким музыкантом артистка в разговорах с журналистами отрицает. Светлане Лободе, в минувшем году ставшей "Певицей года" и абсолютной рекордсменкой по всевозможным музыкальным наградам в России, сейчас 35 лет, у нее уже есть дочь — 6-летняя Ева. Тиллю Линдеманну — 57, он трижды был женат и имеет двух взрослых дочерей. Последний его роман с немецкой актрисой Софией Томаллой закончился разрывом. Сейчас Тилль и Светлана официально свободны, но после этой сенсационной новости, к личной жизни пары без сомнений будет приковано внимание СМИ всего мира.

Posted by Супер on Sunday, 4 March 2018

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода попросила підтримати її в російському конкурсі.