Букмекери повідомляють ім'я ймовірного переможця пісенного конкурсу "Євробачення-2018", що відбудеться з 8 по 12 травня в Лісабоні

Про це пише ресурс Politeka.

Так, за їх передбаченнями, переможцем Євробачення, цілком може стати представниця Естонії Еліна Нечаєва з хітом La Forza.

https://youtu.be/n5MDR4g3ZBY

Композиція звучить італійською мовою й становить поєднання оперної і електронної музики.Зауважимо, Еліна Нечаєва - співачка з Росії, проте в пісенному конкурсі буде представляти Естонію. Справа в тому, що вона тривалий час, понад 15 років співала у знаментимо естонському хорі Райдуга. Також дівчина добре знається на класичній музиці, бо тривалий час її вивчала. Навчання закінчилось в 2016 році.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Також лідирує у передбаченнях букмекерів Чехія з піснею Lie to Me Миколаса Джозефа. Білорусь, від якої на Євробаченні виступатиме українець ALEKSEEV, він знаходиться на 14 місці в рейтингу. Україна (MELOVIN - Under the Ladder) розміщена на 20 позиції.

Як писав раніше портал "Знай.ua" співачка TAYANNA розповіла про свою поразку на пісенному відборі.