Власники смартфонів iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone X заявили про проблеми в роботі камер, у яких не спрацьовує спалах на морозі. Про це інформує видання Forbes.

Скарги стали з'являтися в соцмережах і на сайті офіційних форумах Apple. Власники моделей iPhone 8, iPhone 8 Plus X і iPhone повідомляють про неполадки в роботі камер, які з'являються під час перебування в умовах морозу. У корпорації відзначають, що гаджети тестувалися в різних умовах і продемонстрували відмінну роботу при температурі від 0 до 35 градусів за Цельсієм.

Деякі власники цих смартфонів скаржаться на проблеми зі спалахом навіть при плюсовій температурі. Користувачі обурені тим, що представники "яблучного" бренду у відповідь надсилають інформацію про температурному діапазоні роботи пристроїв, не пропонуючи способів для усунення проблеми.

Раніше повідомлялося, що американські фахівці від організації Asymco провели дослідження, в результаті якого з'ясували максимальний термін служби смартфонів iPhone.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Таким чином, у своїй роботі експерти проаналізували дані про продані і зламаних iPhone за весь час. У результаті з'ясувалося, що з понад двох мільярдів проданих телефонів Apple вийшли з ладу або не експлуатуються 750 мільйонів примірників.

Крім того, за підрахунками фахівців виявилося, що в середньому термін служби iPhone становить чотири роки. Це підтвердило і опитування, яке провели серед власників смартфонів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомило, що Apple здивує фанатів иновационной розробкою.