Популярні російський співак Микола Басков, якого визнали "Головним блондином Росії", підтвердив чутки про вагітність української співачки Світлани Лободи. Про це повідомляють ЗМІ.

Згідно з інформацією, це сталося на церемонії вручення російської премії "Жара", де Басков був ведучим. Так, перед виходом Лободи на сцену, співак повідомив глядачая, що Світлана в положенні. Але виконавиця ніяк не відреагувала на ці слова. При цьому на сцену вийшла в блузці з драпіруванням в області живота.

Уважні глядачі зуміли розглянути живіт співачки, який визирав з-під блузки під час танцювальних рухів. А в кулуарах говорять, що Лобода не рада оприлюдненій інформації, так як планувала народжувати втаємниці.

Фото співачки

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Що пов'язує Лободу з Басковим, і чому він говорить про її вагітність, яку вона нібито так ретельно приховує - невідомо.

Чутки про вагітність Світлани Лободи ходять вже давно. Співачка сама підігрівала їх, відмовляючись заперечувати те, що скоро полетить до США народжувати.

А напередодні в Мережі з'явилася інформація про те, що батьком майбутньої дитини Лободи є лідер культової групи Rammstein Тілль Ліндеманн.

Раніше, скандально відома співачка Світлана Лобода кілька днів вдома отримала українську премію YUNA – більш того, дуже швидко забула про своїх концерти в Росії і навіть "подякувала за визнання" в своєму Instagram-акаунті.

Нагадаємо, сьома щорічна професійна музична премія YUNA 2018 відбулася 26 лютого. Під час церемонії нагородження назвали переможців у 11 категоріях. Серед претендентів були Іван Дорн і Світлана Лобода. Генеральний продюсер церемонії пояснив, чому співаків не прибрали з номінацій.

Крім того, чутки про другу вагітність Світлани Лободи ходять вже давно. Тепер ця інформація, ніби як, знайшла підтвердження – зараз вона перебуває на сьомому місяці вагітності. Порталу SUPER вдалося з'ясувати, що батьком майбутнього малюка є світова знаменитість – лідер культової групи Rammstein Тілль Ліндеманн.

Також, українська співачка Світлана Лобода закликала голосувати за неї в рамках майбутньої церемонії музичної премії російського каналу RU TV, яка відбудеться 26 травня в одному з клубів Москви.

Дивіться сюжет про співачку

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", одіозна запроданка повернулася до України.