У пакеті програм Android від Instagram (APK) знайшли значок портретного затвору для камери Stories.

Як повідомляє TechCrunch, ця функція у майбутньому може дозволити людям знімати стилізовані портрети з ефектом боке чи іншими ефектами освітлення.

Велика кількість смартфонів, зокрема iPhone, у власних застосунках камери, має портретну функцію. Все ж юзери частіше записують відео за допомогою камер In-app Stories в Instagram і Snapchat, які пропонують розширене редагування та спеціальні ефекти.

Поки невідомо, режим портретної орієнтації Instagram буде тільки одним налаштуванням чи міститиме більше варіантів стилізації зображення. Оскільки файл для функції Rewind позначений в коді ім'ям Reverse, режим "Портрет" може також запускатися під іншим позначенням.

Уповноважені Instagram дані, отримані з АРК-файлу, не коментують. Проте, журналісти відмітили, що компанія реагувала так само, коли у неї недавно запитали про функції Giphy GIF. Через тиждень після запиту ця функція була офіційно запущена.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", власники iPhone 6S неодноразово скаржилися на зниження продуктивності даного смартфона по закінченню певної кількості часу. За словами користувачів, продукція американському корпорації Apple хороша лише відразу після покупки.

Експерти вирішили випробувати iPhone 6S, замінивши живить батарею. Ролик виклали на видехостинге YouTube. Після тестування виявилося, що заміна акумулятора позитивно впливає на працездатність мобільного пристрою. Продуктивність апарату істотно збільшилася. Особливо ці слова стосуються графічних додатків. Інші програми теж почали завантажуватися швидше, ніж до заміни акумулятора.