Глава Київського центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребинський вважає, що зустріч Порошенка з Трампом повинна відбутися після переговорів з Кремлем.

"Я думаю, що зустрічі Порошенка і Трампа не відбудуться доти, поки в США не буде вироблений якийсь виразний, конкретний план замирення учасників українського конфлікту", - сказав Погребинський в інтерв'ю російським ЗМІ.

Він вважає, що переговорам українського і американського президентів будуть передувати домовленості між адміністрацією Трампа і Кремлем.

Читайте також: Порошенко досяг успіху на переговорах з Трампом

"Тільки тоді в його зустрічі з українським президентом є сенс", - сказав експерт.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Також він упевнений, що Мінські угоди можна виконати тільки за наявності дорожньої карти, в якій будуть прописані терміни виконання кожного пункту. Крім того, в цьому випадку повинен бути якийсь третейський суддя, який стежитиме за діями сторін конфлікту.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, про що в телефонній розмові домовилися Трамп і Порошенко.